پایداری با کیومیلک

0

شرکت کیومیلک، تولیدکننده‌ی لیف‌های پروتئینی که ابتدا در آشپزخانه‌ی انک دوماسک از شیر تولید شدند، در سال 2011 در قالب یک استارت‌‍آپ شروع به فعالیت کرد. این شرکت آلمانی تولیدکننده‌ی الیاف پروتئینی هستند که از شیرهای فاسد یا غیر قابل مصرف استخراج می‌شوند. هر ساله بیش از 2 میلیون تن شیر غیرقابل مصرف در آلمان دور ریخته می‌شود که با بهره‌گیری از فناوری تولید این الیاف می‌توان از هدر رفتن آن جلوگیری کرد. کیومیلک بدون پسماند تولید می‌شود و در مقایسه با دیگر الیاف سلولزی و پروتئینی، با مصرف تنها 2 لیتر آب به ازای هر یک کیلو فیبر، مصرف آب به مراتب کمتری دارد. الیاف کیومیلک هیچ حساسیت پوستی ایجاد نمی‌کند و 100 درصد طبیعی بدون نیاز به افزودن مواد شیمیایی تولید می‌شوند.

برای تولید الیاف کیومیلک قسمت‌های بریده شیر را جدا کرده و سپس در معرض هوا قرار می‌دهند. با گذشت زمان و خشک شدن آن، به پودر پروتئینی حاصل آب اضافه کرده و خمیر ایجاد شده را ورز می‌دهند. خمیر سپس وارد دستگاه شده و مراحل ریسیدن و بافت انجام می‌شود. الیاف تولید شده توانایی ترکیب با اکثر الیاف سنتزی و غیرسنتزی را دارد. زیردست آن‌ها بسیار لطیف و مشابه با ابریشم است. جذب رطوبت بالا، خاصیت ضدباکتریایی، خاصیت ترموبایندینگ و مقامت بالا در برابر اشعه از دیگر خواصی هستند که این لیف را متمایز کرده‌اند.

از کیومیلک همچنین در صنایع آرایشی و دارویی نیز استفاده می‌شود. پپتیدهای طبیعی موجود در کیومیلک موجب شده است تا این محصول محافظ کننده‌ی پوست و تنظیم‌کننده‌ی فرآیندهای ترمیمی آن باشد. علاوه بر این، ترکیب پروتئین‌های کیومیلک و روغن‌های ارگانیک، بدون استفاده از ترکیبات الکلی و گلیسرول، موجب ترمیم بافت‌های آسیب دیده می‌شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید